Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage in Haarlem

Gefeliciteerd! Jij bent zwanger. Een intense periode vol geluk en emotie. Helaas komt er bij bijna elke zwangerschap ook wel eens kwaaltjes voor. Gelukkig zijn veel klachten niet ernstig en van korte duur. Een zwangerschapsmassage is hierbij een uitkomst. Het verlicht en helpt je optimaal te ontspannen.

Bij Beautyduss kun je kiezen uit 2 verschillende zwangerschapsmassages. Zijligging of buikligging. Met de massage op buikligging maken wij gebruik van een speciale tafel met een uitsparing voor de buik en borsten. Eindelijk kun je weer even genieten van op je buik liggen. De keuze ligt geheel bij jou! Tijdens de behandeling maken wij gebruik van een verwarmde speciale olie welke geschikt is voor moeder en het ongeboren kind.

Voordelen van een zwangerschapsmassage

 

  • Het vermindert stress en angstgevoelens
  • Het stimuleert de bloedsomloop
  • Het bevordert lichaamsenergie, prestatie en welzijn van de gehele mens
  • Het kalmeert de spieren
  • Het helpt tegen emotionele spanning samen met de lichamelijke spanning
  • Het kan helpen tegen slapeloosheid.
  • Het brengt je samen met je baby (het geeft tijd om in contact te komen)

Vind je het spannend op een massage te nemen? Voordat we beginnen met masseren zal er een intake plaatsvinden. Samen zullen wij dan bekijken of het verstandig is om de massage uit te voeren.

Wist je dat je er ook voor kunt kiezen om een postnatale massage te nemen? Een massage na de bevalling helpt je om sneller te herstellen en je spieren te ontspannen. Wanneer je baby net geboren is zal je vast pijn in schouders en nek ervaren i.v.m. borstvoeding en het dragen van de baby. Het vermindert stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid. Ook met deze massage is er de keuze om op je zij te liggen (i.v.m. borstvoeding) of op de buik.
De postnatale massage mag plaatsvinden 4 weken na de bevalling en bij een keizersnede na 6 weken.

Over


Beauty Duss is een beauty salon in het Kleverpark in Haarlem. Beleef even een moment voor uzelf. 

Contact


Openingstijden


 

Ma 12:00 - 17:30
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 21:00
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 15:30
Zo Gesloten

 

Let op: We werken alleen op afspraak